0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Najbolji gradovi za kretanje u Crnoj Gori

Da biste profitabilno kupili nekretninu u nekom od gradova Crne Gore, prvo morate da se odlučite za ciljeve: kupujete nekretninu za profit od izdavanja ili za mogućnost da stalno/privremeno živite sa cijelom porodicom. Dakle, u vrhu povoljnih za kupovinu stambenog prostora i zakup za profit, među odmaralištima mogu se identifikovati Budva, Kotor, Tivat, Sveti Stefan, Pržno, Ulcinj. Ovi gradovi su veoma traženi tokom turističke sezone zbog blizine mora, prisustva razvijene infrastrukture i blizine aerodroma. Svi navedeni turistički gradovi su pogodni za kupovinu nekretnina za stalni boravak, kao i oni u kojima je malo turista tokom ljetne sezone, ovo je glavni grad Podgorica, gdje se nalazi aerodrom. Tu spadaju Sutomore, Herceg Novi, Bar, Šušan, Stoliv, Zelenika. Na svim ovim mestima infrastruktura je dobro razvijena, u blizini su škole, prodavnice, medicinske ustanove, restorani i kafići, kao i druga mesta za rekreaciju.

Obratite pažnju na nove projekte koji se realizuju u Budvi, naš katalog sadrži stanove kako za kupovinu tako i za izdavanje na duže vreme.

Besplatan izbor stanova, bez provizije. Dobijte besplatnu konsultaciju: Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680. 

Fotografija Aleksandra Nadriljanskog: Pekels

Sledeći članak 4 koraka da kupite svoju nekretninu iz snova na mreži u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih i poslovnih nekretnina.

Naši stručnjaci će vam pomoći: prodati objekat u Crnoj Gori bez napuštanja kuće podnošenjem oglasa na našem sajtu, kupiti nekretninu u Crnoj Gori uz mogućnost sklapanja transakcije i plaćanja putem interneta.

GoMonte pruža i uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“, kratkoročno, godišnje ili za odmor. Dodatne usluge: pomoć pri dobijanju boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja za biznis i zaposlene, računovodstvena podrška.

Obezbeđujemo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo kod overe ugovora i provere zakonitosti ukoliko želite da kupite stan, stan, kuću, vilu, kancelariju ili zemljište.

Konsultacije naših stručnjaka su besplatne, samo postavite svoje pitanje u našem ćaskanju na sajtu.

Meni