0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Najbolji gradovi za kretanje u Crnoj Gori

Da biste profitabilno kupili nekretninu u nekom od gradova Crne Gore, prvo morate da se odlučite za ciljeve: kupujete nekretninu za profit od izdavanja ili za mogućnost da stalno/privremeno živite sa cijelom porodicom. Dakle, u vrhu povoljnih za kupovinu stambenog prostora i zakup za profit, među odmaralištima mogu se identifikovati Budva, Kotor, Tivat, Sveti Stefan, Pržno, Ulcinj. Ovi gradovi su veoma traženi tokom turističke sezone zbog blizine mora, prisustva razvijene infrastrukture i blizine aerodroma. Svi navedeni turistički gradovi su pogodni za kupovinu nekretnina za stalni boravak, kao i oni u kojima je malo turista tokom ljetne sezone, ovo je glavni grad Podgorica, gdje se nalazi aerodrom. Tu spadaju Sutomore, Herceg Novi, Bar, Šušan, Stoliv, Zelenika. Na svim ovim mestima infrastruktura je dobro razvijena, u blizini su škole, prodavnice, medicinske ustanove, restorani i kafići, kao i druga mesta za rekreaciju.

Obratite pažnju na nove projekte koji se realizuju u Budvi, naš katalog sadrži stanove kako za kupovinu tako i za izdavanje na duže vreme.

Besplatan izbor stanova, bez provizije. Dobijte besplatnu konsultaciju: Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680. 

Fotografija Aleksandra Nadriljanskog: Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni