0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Boravišna dozvola u Crnoj Gori

U Crnoj Gori, strani državljanin može dobiti boravišnu dozvolu po sledećim osnovama:

- Zaposlenje u nekoj od zvanično registrovanih firmi u Crnoj Gori. U ovom slučaju, boravišna dozvola se daje samo na period trajanja ugovora i produžava se za naredni period u skladu sa ugovorom o radu. I u ovom slučaju, ostali članovi porodice mogu dobiti boravišnu dozvolu po postupku spajanja sa članom porodice, samo ako su u zakonskom braku i imaju dokumente koji to potvrđuju.

- Obrazovanje. Dozvola boravka stranim studentima univerziteta u Crnoj Gori takođe se daje na godinu dana i produžava se za svaku narednu akademsku godinu.

- Otvaranje kompanije. Boravišna dozvola se dobija na period od godinu dana sa naknadnim produženjem ukoliko preduzeće nastavi sa radom.

- Kupovina nekretnine. Dozvola boravka pri kupovini nekretnine dobija se na period od godinu dana, uz naknadno produženje.

Crnogorsko državljanstvo se može dobiti samo po Programu crnogorskog državljanstva uz investiciju, koji važi do 31. decembra 2021. godine. Prikupljanje i priprema dokumenata traje do 1 mesec.

Postoje dvije investicione opcije za dobijanje crnogorskog državljanstva: opcija 1 od 350 hiljada €, opcija 2 od 550 hiljada € Ovaj iznos uključuje: ulaganje u nekretnine, besplatni doprinos, due diligence, administrativnu taksu.

GoMonte pomaže u prikupljanju i obradi dokumenata ne samo za kupovinu nekretnina, već i za otvaranje preduzeća, dobijanje boravišne dozvole.

Dobijte besplatne konsultacije i razgovarajte o mogućnostima kupovine nekretnine u Crnoj Gori na bilo koji pogodan način: ostavite zahtev ili nas kontaktirajte +382 69 777 680.

Fotografija Aleksandra Nadriljanskog: Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni