0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Uslugi kompanii GoMonte

Naša kompania – nadežnij pomosnik v voprosah pereezda v Černogoriu i legalnogo nahoždenia v nej. Mi pomogaem ne tolʹko najti nedvižimostʹ, no i oformitʹ vse neobhodimie dokumente, a takže otkritʹ firmu ili pomoći s vedeniem uže postojećeg biznesa. Naša komanda eto uristi, notariusi, perevodčiki, buhgaletra i specijalisti po nedvižimosti, s opitom raboti bolee 10 let. Naši uslugi:

1 Onlajn pokupka nedvižimosti v Černogorii

Personalʹnij menidžer rasskažet vse o naših proektah, pokazatʹ obʺekt po videosvazi i otvetitʹ na vaša pitanja. Uznatʹ podrobnee v našej statʹe.

2 Arenda nedvižimosti

Vibirajte varianti na poberežʹe ili v gorah, bronirujte pokazi i doverʹte našim specijalistima na sva pitanja po podgotovke dokumenata.

3 Perevod i notarialʹnoe zaverenie

Vse sdelki bezopasni. Vi polučate perevod neobhodimih ​​dokumentov, a takže zaverenie dogovora u notariusa.

4 Onlajn zaklučenie dogovora i oplata

Teperʹ zaklčitʹ dogovor i oplatitʹ arendu ili pokupku nedvižimosti, a takže oformitʹ vid na žitelʹstvo možno onlajn, ne vihoda iz doma. Takže priinmaem oplatu za uslugi v bitkojn/Bitcoin, luboj obʺekt možno kupitʹ v cifrovoj valute USDT ili drugoj.

5 Upravlenie nedvižimuu

Doverʹte upravlenie nedvižimosti našim specijalistima, kotorie vozʹmut na sea vse zaboti takie kak, podgotovka i sdača obʺekta nedvižiomsti, a takže poisk klientov i zaklučenie dogovorov. Podrobnee v našej statʹe ili razdele.

6 Oformlenie vida na žitelʹstvo

Naši specijalisti raskažu varijante dobijanja vida na žitelʹstvo i paketa neophodnih dokumenata, a takođe vam pomažu i na svakim fazama procedura podnošenja dokumenata. Čitajte podrobnosti i uznajte stoimostʹ uslugi v razdele.

7 Podača obʺavlenia onlajn

Mi pomogaem prodatʹ ili sdatʹ vaš obʺekt, teperʹ podatʹ obʺavlenie stalo prose, prosto zapolnite neophodnu informaciu o obʺekte i zagruzite lučšie izobraženia. Podatʹ obʺavlenie možno zdesʹ.

8 Obnaličivanie cifrovoj valuti

Vi možete obnažitʹ cifrovuu valutu ne viezžaa iz strani. GoMonte pokupaet Bitkojn/Bitcoin, USDT po kursu evro v denʹ prodaži. V lubih gorodah Budva, Tivat, Podgorica, Bar, Herceg-Novi.

Ostalisʹ voprosi? Polučite besplatnu konsultaciu, ostavite svoj vopros ili zavku na konsultaciu u ovoj formi i naš specijalista se obvezuje sa vama. Ili se javite na Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680.

 

Foto: faukels, Pekels

 

Sledeći članak Pravila ulaska u Crnu Goru za Ruse 2024. godine

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni