0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Bezbrižan život na obali Jadranskog mora

Crna Gora je sunčana i svijetla. Bezbrižno, udobno. Crna Gora: popijte vino za doručak, ručak, večeru, prepustite se čaši zadovoljstva sa ukusom citrusa ili muškatnog oraščića pre spavanja.

Ovo je jedna od najbezbednijih zemalja, gde nivo endorfina prevazilazi skalu od svežeg vazduha četinarskih šuma, boje talasa tirkiznog mora i jedinstvenosti prirode. Ova zemlja dugo nije bila inferiorna u svom luksuzu i obilju usluga odmarališta u odnosu na analognu obalu Ligurskog mora ili Monaka.

Ovde možete uroniti u atmosferu mira i ne žurite nigde. Okruženje svetske klase za mentalno zdravlje, luksuzni spa hoteli, parkovi, plaže, mediteranska ishrana koja koristi i vašim mentalnim i fizičkim sposobnostima. Da biste ostali u dobroj fizičkoj formi, isprobajte teniske terene, golf teren u Portomontenegri, beskrajno more za kupanje, akva aerobik i odlične ponude Vellness Resort hotela sa restorativnim tretmanima.

Uvek želim da se vratim i investiram u ovo mesto ako sam jednom bio ovde. Visok kvalitet i usluga, koji u tandemu ne samo da omogućavaju da se na neko vreme zaboravi na probleme dinamičnog sveta, oni otvaraju nove mogućnosti za ljudsku produktivnost. Možda želite da ostanete i da postanete dio ovog jedinstvenog svijeta sa besprijekornom ekologijom i klimom i investirate u nekretnine u Crnoj Gori kako biste ostvarili zagarantovani prihod. Svake godine ima ulaganja iz UAE, Kine, Amerike i Rusije.

Jedinstveni luksuz

Godišnje u Crnu Goru dođe više od milion turista. Prema statističkoj agenciji Monstat, 1,67 miliona ljudi se odmorilo 2021. godine. 32,6% su turisti iz Srbije, 12,9% iz Bosne i Hercegovine, ostalo su evropske zemlje. Najviše turista bilo je u primorskim gradovima – 90%.

Šta privlači turiste iz celog sveta na ovo jedinstveno mesto? Dolaze da se prošetaju u hladu prohladnih vekovnih maslina, vide arhitekturu 16-19 veka, povuku se u luksuznu vilu sa kamenim zidovima i prepuste se protoku vremena, prema lokalnoj tradiciji. izraz "polako" (u prevodu sa crnogorskog - ne žuri nigde) u blizini bazena ili na plaži.

Posjetite i eko farme, vinarije, znamenitosti, istražite tradiciju, život i kulturu Crne Gore. Agroturizam takođe postaje sve popularniji među turista i već su se pojavile prve eko farme koje rado primaju goste. Obavezna poseta je jedinstven i dubok kanjon u Evropi na reci Tari.

Jedinstvena ponuda luksuznih apartmana u kompleksima DUKLEI, Tre Canne, Porto Montenegro, Portonovi neće ostaviti neraspoloženog ni jednog gosta na odmoru u Crnoj Gori. Jer ovo su prelepi pogledi, razvijena infrastruktura od kupovine do šetnje privatnom jahtom i romantičnih večernjih šetnji uz šum talasa.

Popularni gradovi za rekreaciju su svi gradovi Budvanskog primorja, Risan, Perast, Tivat, Herceg Novi i luksuzne turističke vile koje se nalaze u Boki Kotorskoj.

 

Visoka sigurnosna investicija

Ukoliko se odlučite za ulaganje u nekretnine u Crnoj Gori, pogledajte našu listu isplativih investicionih projekata u 2022-2023. Ovaj luksuzni smeštaj vam garantovano donosi prihod i biće tražen tokom cele godine za odmor među turistima ili za odmor sa celom porodicom. Vredi napomenuti da ćete u našoj agenciji pronaći ponude useljive, renovirane i nameštene, kao i u izgradnji, gde se po ceni nekretnine po kvadratu može kupiti povoljno i sa nižim porezima. Sve cene u evrima i bitkoinima.

 

Završeni kompleksi, useljivi, sa nameštajem i kućnim aparatima

1 Rezidencije DUKLEI GARDENS na prvoj liniji, Budva, poluostrvo Zavala

Na teritoriji se nalazi restoran, privatna plaža, prodavnice, vrtić sa vaspitačima. Plaže Dukli su nagrađene kategorijom "Bela zastava International". Apartmani modernog dizajna, okruženi četinarskom šumom, sa velikim terasama na kojima možete uživati i u sunčanju i zalascima sunca. Cena kvadratnog metra od €8000.

Jednosoban stan, 94 m² https://gomonte.me/properties/s321/

Dvosoban, 125 m² https://gomonte.me/properties/s558/

Trosoban, 167 m² https://gomonte.me/properties/s551/

2 Dream Hill Residence, Seoce (predgrađe Budve)

Elitni apartmani sa panoramskim pogledom na more i planine, parking, bazen na teritoriji kompleksa. Povoljna lokacija - pored najpopularnije i najveće plaže Jaz, koja je okružena četinarskom šumom.

Cena jednog kvadratnog metra je od 1500 €. Više o Dream Hill Residence pogledajte na ovom linku https://gomonte.me/properties/s1891/

3 Tre Canne, Budva

Elitno stanovanje na prvoj liniji, u strogom centru, nedaleko od starog grada, ukupne površine 37.000 m2, 275 luksuznih stanova raznih tipova i veličina, dva podzemna parkinga, restoran, kupalište. bazen na krovu jedne od zgrada kompleksa, sala za fitnes, spa slane sobe, saune. Za završnu obradu stanova koriste se visokokvalitetni skupi materijali: drvo, mermer, granit. Svi objekti su projektovani korišćenjem najsavremenijih sistema toplotne i zvučne izolacije. Postavljeni su i solarni kolektori. Panoramski pogled, pristup plaži. Stan je useljiv, ima sav potreban nameštaj i kućne aparate.

Cena za 1 m2 u ovom kompleksu je od 3000€.

Pogledajte našu ponudu na linkovima ispod za više detalja.

Dvosoban stan, 77 m² https://gomonte.me/properties/s2184/

Tri spavaće sobe, 89 m² i 87 m² https://gomonte.me/properties/s1793/   https://gomonte.me/properties/s2083/

Vile i seoske kuće

1 Kompleks od 6 vila u Reževićima

Reževići su autentično selo uz more okruženo maslinicima. Sve kuće u selu su izgrađene u istom stilu, kamenim zidovima i tradicionalnim crvenim pločicama. Sve zgrade ovog kompleksa su od kamena, svaka može da primi do 9 gostiju. Ovo je dobra investicija, jer svi imaju svoj privatni prostor sa bazenom i parking mestom, odmor na takvom mestu biće udobniji nego u hotelu. Obezbeđenje, video nadzor.

Veličina parcele: 2000 m², svaka vila: 150 m², saznajte više o ovoj nekretnini https://gomonte.me/properties/s970/

2 Vila u Carskom Selu, Sveti Stefan

Sveti Stefan je vizit karta države. Najživopisnije mesto, udaljeno samo 20 km od aerodroma u Tivtu. Tirkizno more, veliki park četinara i maslinjaci, peščana plaža, puno prijatnih mesta sa zanimljivim menijem tradicionalne crnogorske i evropske kuhinje, sve je to na samo 10 minuta od Carskog Sela, gde se objekat nalazi.

Vila se nalazi na nadmorskoj visini od 250 metara, ukupno ima 36 objekata na teritoriji. Plac od 367m2 sa ukrasnom baštom u stilu Provansa i bazenom sa kojeg se pruža slikovit pogled na cijelu Budvansku rivijeru. 164 m², 3 spavaće sobe i 3 kupatila. Ovo će biti odlična investicija za one koji žele opuštajući odmor daleko od turističke vreve i bučnih diskoteka u Budvi ili Herceg Novom. Istražite ovu nekretninu https://gomonte.me/properties/s2172/

Kompleksi u izgradnji

1 Penthausi sa luksuznom lokacijom u Bečićima

Bečići imaju veliku pješčanu i pješčanu obalu sa igralištima, restoranima mediteranske kuhinje, velikim izborom aktivnosti na otvorenom: vožnja SUP-a, jet skija, skijanje i paraglajding. Zgrada se nalazi geografski udaljena 10 minuta od plaže, gde uveče možete otići na šetalište ili sedeti na velikoj terasi i uživati u pogledu na morski pejzaž ne napuštajući svoj dom. Cena kvadratnog metra je od 1700 €. Naša najbolja parcela https://gomonte.me/properties/s2030/

Prednosti za investitore

Od 2020. godine crnogorsko tržište nekretnina bilježi povećanu potražnju za stanovanjem među građanima Amerike, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Turske, Rusije i susjednih evropskih zemalja. Razloga je više, a najvažniji su sve veće interesovanje turista za jedinstvenu netaknutu prirodu i njene atrakcije, blaga klima, mogućnost kupanja u moru ne samo leti, već iu proleće iu septembru. Prihod od zakupa nekretnina dostiže 12% godišnje. U proseku, cene luksuznih stanova porasle su za 40 odsto do kraja 2021. I prosečna potražnja za imovinom koja se iznajmljuje porasla je za isti iznos u prvom kvartalu 2022. godine.

Kada kupite, dobijate sledeće pogodnosti:

1 Boravišna dozvola za celu porodicu.

Nakon dobijanja boravišne dozvole, možete školovati decu u lokalnim školama, koristiti medicinske i državne usluge i obavljati poslovne aktivnosti. Boravišna dozvola se može produžiti neograničen broj puta.

2 Minimalni porez na dohodak.

Prilikom sklapanja posla obavezan je porez na kupovinu, koji je minimalan u odnosu na druge evropske zemlje i iznosi svega 3%, PDV 21%.

Oporezive nekretnine obuhvataju:

- građevinske parcele, poljoprivredno zemljište, šumarstvo;

- komercijalne i stambene nekretnine;

- Posebni delovi stambene zgrade (podrum, garaža, parking mesto).

Ne oporezuju se samo objekti od programera - pravnog lica.

Postoji i godišnja naplata imovine, njena stopa se kreće od 0,25% do 1%, a carina na prihod od izdavanja objekata je fiksna stopa od 9%.

3 Bankovni račun u lokalnim bankama.

Investitor će moći da otvori račun i da ga koristi za čuvanje štednje ili prekogranična plaćanja.

Kontaktirajte naše GoMonte stručnjake za besplatne konsultacije i dobijte boravišnu dozvolu u Crnoj Gori na poklon prilikom kupovine nekretnine.

Ako još ne znate kako da investirate u nekretnine, savetujemo vam da pročitate Roberta Kijosakija „Ulaganje u nekretnine: pravi stručnjaci, stvarne priče, stvarni život“.

Robert Toru Kiiosaki je američki preduzetnik, investitor, autor i motivacioni govornik. Autor je nekoliko knjiga o investiranju, uključujući bestseler Bogati tata, siromašni tata.

Sledeći članak Zašto kupovati imovinu u inostranstvu pre penzije

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni