0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Prednosti i mane covorking prostora u Crnoj Gori

Gdje naći prostor u Crnoj Gori, za privremeni ili stalni posao. Bilo da ste računovođa, pravnik, menadžer, dizajner, programer, vodite novostvorenu kompaniju ili otvorite startap u Crnoj Gori, co-vorking prostori imaju mnoge prednosti, jer dobijate ne samo radno mesto, već i njegovo održavanje i servis. U ovom članku ćemo razmotriti sve ponude radnih prostora za iznajmljivanje za daljinski rad na obali i u glavnom gradu, kao i govoriti o njihovim prednostima i nedostacima.

Budva

Ako želite ne samo da radite, već i da imate pješačku udaljenost do mora za ručak ili večernje šetnice, onda je — Hubrela za vas, potražite detalje na sajtu https://vvv.hubrela.com

Dobar internet, 10 minuta od mora, odvojeni prostori za pregovore i rekreaciju. Od minusa, pošto je ovo jedini covorking u Budvi do sada, ponekad je nerealno naći posao u njemu.

Tivat

Igranje - ovde možete pronaći ne samo radno mesto sa štampačem i skenerom, već i mesto za aktivnosti na otvorenom. Terase za sunčanje, sjenice, roštilji za opuštanje i iznajmljivanje bicikala i kajaka. Optički  Internet 100 Mbps. Za sastanke i razgovore postoji posebna prostorija, prostor za opuštanje i opremljena kuhinja. Od minusa, možda je ovo što na vrućini definitivno ne želite da pržite ništa na vatri ili pedalirate pod užarenim suncem. Pogledajte kako je organizovan prostor za rad i razonodu, procenite budžet za roštilj ovde: https://vvv.plaivorking.me

Porto Montenegro

Ovo nisu samo zabavne žurke i skupi parking za jahte, već i covorking Inovacioni centar https://ic.portomontenegro.com. Sajt nam obećava otvorenu terasu, dnevni boravak, parking za bicikle, brzi internet i još mnogo toga. U stvari, tamo nema terase, nema ni parkinga za bicikle. Radno vreme je takođe nejasno, često je covorking zatvoren. Prednosti: Covorking lokacija. U blizini se nalazi veliki izbor dobrih kafića i restorana, možete prošetati prelepom šetnicom.

Kotor

Ako ste ljubitelj mačaka i ne možete da zamislite svoj život bez njih - Kovork i Balkanoffice. Covorking se nalazi u istorijskoj zgradi, na putu do koje ćete sigurno sresti više od jedne mačke, au kancelariji ćete naći moderan minimalistički dizajn i prelep pogled sa prozora, brzi Vi-Fi, sve neophodnu kancelarijsku opremu. Od minusa - nemoguće je videti fotografije radnog prostora na sajtu. Ne zaboravite da ponesete par kobasica za domaće mačke i proverite cenu i radno vreme covorking-a na https://vvv.covorker.com/montenegro/kotor/balkanoffice

Herceg Novi

Kolektiv Novi je najprostraniji i najsvetliji covorking prostor u Crnoj Gori sa modernim i udobnim nameštajem, odvojen udobnim radnim mestima, i velikom salom za sastanke. Organizatori često organizuju događaje, izložbe i proslavljaju praznike gde se možete povezati sa ljudima sličnih ideja i ciljeva. Tako je nedavno bila izložba digitalne umetnosti. Koje još događaje možete posetiti postajući deo zajednice ovog covorkinga pogledajte ovde https://vvv.kolektivni.me

Još jedan covorking u Herceg Novom - Impact Covorking se nalazi u centru starog grada. Od ogromnih plusa, ovo je radno vrijeme 24/7, recepcija, nadzorne kamere, pa čak i ormarići za stvari, što je veoma zgodno i predstavlja konkurentsku prednost u odnosu na ostale covorking prostore u Crnoj Gori. Takođe možete pogledati sajt i saznati više informacija 24/7 ovde: https://vvv.impactcovorking.me

Podgorica

Uprkos činjenici da je prestonica poslovni centar, izbor covorking prostora ovde je isti kao iu drugim gradovima na obali. Ako imate slabu volju da se odvedete od tačke A do tačke B, onda je Mtel Digitalna Fabrika za vas. Covorking prostor nema veb stranicu, ali ima par recenzija na Google Maps i par fotografija poslova.

Još jedan misteriozni brodogradilišni covorking, o kome ne možete pronaći nikakve informacije, čak ni recenzije, na sajtu https://shipiardcovorking.me, osim dugačke ankete, naći ćete samo njihove kontakte.

Ako ste odlučni da naporno radite, onda su Vork Hub http://vorkhub-montenegro.com i Nest https://vvv.mnest.me za vas. Njihova veb stranica ima sve informacije o radnom vremenu, uslugama i troškovima.

Cene su iste u skoro svim covorking prostorima i kreću se od 10 evra dnevno, moguće je rezervisati lični sto, pristup kome ćete imati samo vi, članarina će biti od 100 evra mesečno. Besplatna kafa, čaj i voda su uključeni u cenu.

Takođe možete pročitati Top najboljih gradova za preseljenje u Crnu Goru, ako se iznenada još niste preselili, ali već pakujete kofer.

 

Fotograf: Fox, Pixels

Sledeći članak Cene u Crnoj Gori. Koliko koštaju proizvodi, roba i usluge u 2022

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih i poslovnih nekretnina.

Naši stručnjaci će vam pomoći: prodati objekat u Crnoj Gori bez napuštanja kuće podnošenjem oglasa na našem sajtu, kupiti nekretninu u Crnoj Gori uz mogućnost sklapanja transakcije i plaćanja putem interneta.

GoMonte pruža i uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“, kratkoročno, godišnje ili za odmor. Dodatne usluge: pomoć pri dobijanju boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja za biznis i zaposlene, računovodstvena podrška.

Obezbeđujemo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo kod overe ugovora i provere zakonitosti ukoliko želite da kupite stan, stan, kuću, vilu, kancelariju ili zemljište.

Konsultacije naših stručnjaka su besplatne, samo postavite svoje pitanje u našem ćaskanju na sajtu.

Meni