0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Prednosti i mane covorking prostora u Crnoj Gori

Gdje naći prostor u Crnoj Gori, za privremeni ili stalni posao. Bilo da ste računovođa, pravnik, menadžer, dizajner, programer, vodite novostvorenu kompaniju ili otvorite startap u Crnoj Gori, co-vorking prostori imaju mnoge prednosti, jer dobijate ne samo radno mesto, već i njegovo održavanje i servis. U ovom članku ćemo razmotriti sve ponude radnih prostora za iznajmljivanje za daljinski rad na obali i u glavnom gradu, kao i govoriti o njihovim prednostima i nedostacima.

Budva

Ako želite ne samo da radite, već i da imate pješačku udaljenost do mora za ručak ili večernje šetnice, onda je — Hubrela za vas, potražite detalje na sajtu https://vvv.hubrela.com

Dobar internet, 10 minuta od mora, odvojeni prostori za pregovore i rekreaciju. Od minusa, pošto je ovo jedini covorking u Budvi do sada, ponekad je nerealno naći posao u njemu.

Tivat

Igranje - ovde možete pronaći ne samo radno mesto sa štampačem i skenerom, već i mesto za aktivnosti na otvorenom. Terase za sunčanje, sjenice, roštilji za opuštanje i iznajmljivanje bicikala i kajaka. Optički  Internet 100 Mbps. Za sastanke i razgovore postoji posebna prostorija, prostor za opuštanje i opremljena kuhinja. Od minusa, možda je ovo što na vrućini definitivno ne želite da pržite ništa na vatri ili pedalirate pod užarenim suncem. Pogledajte kako je organizovan prostor za rad i razonodu, procenite budžet za roštilj ovde: https://vvv.plaivorking.me

Porto Montenegro

Ovo nisu samo zabavne žurke i skupi parking za jahte, već i covorking Inovacioni centar https://ic.portomontenegro.com. Sajt nam obećava otvorenu terasu, dnevni boravak, parking za bicikle, brzi internet i još mnogo toga. U stvari, tamo nema terase, nema ni parkinga za bicikle. Radno vreme je takođe nejasno, često je covorking zatvoren. Prednosti: Covorking lokacija. U blizini se nalazi veliki izbor dobrih kafića i restorana, možete prošetati prelepom šetnicom.

Kotor

Ako ste ljubitelj mačaka i ne možete da zamislite svoj život bez njih - Kovork i Balkanoffice. Covorking se nalazi u istorijskoj zgradi, na putu do koje ćete sigurno sresti više od jedne mačke, au kancelariji ćete naći moderan minimalistički dizajn i prelep pogled sa prozora, brzi Vi-Fi, sve neophodnu kancelarijsku opremu. Od minusa - nemoguće je videti fotografije radnog prostora na sajtu. Ne zaboravite da ponesete par kobasica za domaće mačke i proverite cenu i radno vreme covorking-a na https://vvv.covorker.com/montenegro/kotor/balkanoffice

Herceg Novi

Kolektiv Novi je najprostraniji i najsvetliji covorking prostor u Crnoj Gori sa modernim i udobnim nameštajem, odvojen udobnim radnim mestima, i velikom salom za sastanke. Organizatori često organizuju događaje, izložbe i proslavljaju praznike gde se možete povezati sa ljudima sličnih ideja i ciljeva. Tako je nedavno bila izložba digitalne umetnosti. Koje još događaje možete posetiti postajući deo zajednice ovog covorkinga pogledajte ovde https://vvv.kolektivni.me

Još jedan covorking u Herceg Novom - Impact Covorking se nalazi u centru starog grada. Od ogromnih plusa, ovo je radno vrijeme 24/7, recepcija, nadzorne kamere, pa čak i ormarići za stvari, što je veoma zgodno i predstavlja konkurentsku prednost u odnosu na ostale covorking prostore u Crnoj Gori. Takođe možete pogledati sajt i saznati više informacija 24/7 ovde: https://vvv.impactcovorking.me

Podgorica

Uprkos činjenici da je prestonica poslovni centar, izbor covorking prostora ovde je isti kao iu drugim gradovima na obali. Ako imate slabu volju da se odvedete od tačke A do tačke B, onda je Mtel Digitalna Fabrika za vas. Covorking prostor nema veb stranicu, ali ima par recenzija na Google Maps i par fotografija poslova.

Još jedan misteriozni brodogradilišni covorking, o kome ne možete pronaći nikakve informacije, čak ni recenzije, na sajtu https://shipiardcovorking.me, osim dugačke ankete, naći ćete samo njihove kontakte.

Ako ste odlučni da naporno radite, onda su Vork Hub http://vorkhub-montenegro.com i Nest https://vvv.mnest.me za vas. Njihova veb stranica ima sve informacije o radnom vremenu, uslugama i troškovima.

Cene su iste u skoro svim covorking prostorima i kreću se od 10 evra dnevno, moguće je rezervisati lični sto, pristup kome ćete imati samo vi, članarina će biti od 100 evra mesečno. Besplatna kafa, čaj i voda su uključeni u cenu.

Takođe možete pročitati Top najboljih gradova za preseljenje u Crnu Goru, ako se iznenada još niste preselili, ali već pakujete kofer.

 

Fotograf: Fox, Pixels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni