0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Prednosti kupovine na primarnom i sekundarnom tržištu Crne Gore

Primarno i sekundarno tržište nekretnina u Crnoj Gori, kao iu drugim zemljama, odlikuje se pravnim detaljima transakcija. Primarno stanovanje se, po pravilu, kupuje direktno od investitora. Ali često nakon puštanja objekta u funkciju, investitor prenosi vlasništvo nad stanom na svoje filijale, a zatim se transakcije odvijaju na sekundarnom tržištu, pošto vlasništvo prelazi sa prvog vlasnika na drugog, dok je sama nekretnina Nova.

Prednosti kupovine na primarnom tržištu Crne Gore od investitora

Cena

Povoljno je izvršiti kupovinu u fazi izgradnje stambenog prostora koji se gradi, jer su troškovi na početku prodaje uvek minimalni. Cena stanovanja u Crnoj Gori na primarnom tržištu u fazi izgradnje, u zavisnosti od blizine mora: od 1200 evra/m2. m - od 1500 evra / kv. m - na primorju, u gradovima Herceg Novi, Bar, Budva. U udaljenoj od mora, na primer, Podgorici, prosečna cena je od 1000 evra/m2. m Na sekundarnom tržištu Crne Gore cijene: na obali 1500 eura/m2. m, u Podgorici 1100 eura/m2.

Štedi vreme

Uštedite mnogo vremena proveravajući bezbednost transakcije. Dakle, na sekundarnom tržištu, prilikom kupovine stana, potrebno je da proverite poslovnu sposobnost prodavca, proverite dugove i odsustvo tereta na stanu.

Ogroman izbor ponuda

U fazi izgradnje moguće je izabrati površinu, sprat, parking, raspored, dekoraciju.

Ušteda novca na popravkama

Prilikom useljenja u novu zgradu, 5-10 godina nećete se sećati i brinuti o fizičkom dotrajanju inženjerskih komunikacija, kao i o buđi i drugim nedostacima koji mogu učiniti stanovanje nepodesnim za život zbog velike vlažnosti tokom kišne sezone u Crnoj Gori. .

Infrastruktura

Po pravilu, supermarketi, apoteke i drugi važni objekti sada se nalaze u novim višeulaznim stambenim kompleksima u Crnoj Gori.

Prednosti kupovine već izgrađenog stambenog prostora na sekundarnom tržištu

Završena infrastruktura

Stanovi na sekundarnom tržištu se po pravilu nalaze u područjima gde je infrastruktura već razvijena. I ako sada u Crnoj Gori već postoje prodavnice, apoteke u novim zgradama, onda, na primer, infrastruktura za pešake možda još nije razvijena, nema parking mesta u blizini.

Uštede na popravkama

Kupovinom već nastanjenog stana, ponekad i sa nameštajem, možete se odmah useliti po završetku transakcije i uštedeti na popravkama i kupovini nameštaja.

Fotografija Anete Lusina: Pekels

Sledeći članak Zašto kupovati imovinu u inostranstvu pre penzije

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni