0 Postavite oglas
+382 69 777 680

4 koraka da kupite svoju nekretninu iz snova na mreži u Crnoj Gori

Cenimo vaše vreme, pa smo pojednostavili kupovinu stana, lični konsultant će vas pratiti u svakoj fazi onlajn transakcije

1 Izaberite stan i konsultujte se putem interneta

Lični menadžer će vam reći sve o našim projektima, pokazati objekat putem video linka i odgovoriti na vaša pitanja.

2 Rezervišite opciju koju ste izabrali

Vaša odabrana opcija će biti rezervisana u roku od 7 dana po fiksnoj ceni. Za to vreme možete pripremiti dokumente.

3 Pripremite i potpišite dokumente sa ličnim konsultantom

Popunite i pošaljite dokumente ličnom konsultantu, uplatite potreban iznos prema kupoprodajnom ugovoru.

4 Proslavite domaćinstvo

Dođite da proslavite novogodišnje praznike na jadranskoj obali među prelepom prirodom uz zvuk vola.

Imate bilo kakvih pitanja? Dobijte besplatnu konsultaciju. Ostavite svoje pitanje ili zahtev za konsultaciju ovde i naš stručnjak će vas kontaktirati ili kontaktirati Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680

 

Fotografija: faukels, Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni