0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kupujte nekretninu u Crnoj Gori bez rizika uz GoMonte

GoMonte već 10 godina pruža usluge na tržištu nekretnina u Crnoj Gori. Pružamo usluge:

- Dobijanje besplatnih konsultacija i pomoći pri izboru stambene opcije u Crnoj Gori, u zavisnosti od toga koja je infrastruktura poželjnija.

- Zakup nepokretnosti za privremeni boravak u Crnoj Gori, zaključivanje ugovora o zakupu, ovjera transakcije kod notara, obezbjeđivanje besplatnog prevodioca.

- Kupovina nepokretnosti za stalni boravak, pomoć oko papirologije za dobijanje boravišne dozvole. Opcije nekretnina na jadranskoj obali možete pogledati u odeljku Kupovina. Spisak dokumenata potrebnih za dobijanje boravišne dozvole pročitajte u tekstu Boravišna dozvola u Crnoj Gori.

- Mogućnost sprovođenja onlajn zaključivanja ugovora i plaćanja zakupa ili kupovine objekta.

- Različite opcije plaćanja: redovna transakcija preko banke ili u digitalnoj valuti Bitcoin.

- Pomoć u isplativoj kupovini nekretnina radi zarade. Takođe možete pročitati najbolje gradove za život u Crnoj Gori.

- Podnošenje oglasa onlajn na našem sajtu gomonte.me za iznajmljivanje ili prodaju objekta.

Zakonski proveravamo sve transakcije na sigurnost: da li prodavac zaista poseduje nekretninu, da li ima dugove, da li prodavac poseduje 100% stana, a ne udeo, a takođe proveravamo njegovu pouzdanost. Budite sigurni da agent za nekretnine daje informacije o prisustvu ili odsustvu tereta u stanu, a tek nakon ovih provera sačinjavamo kupoprodajni ugovor i obavezno ga overavamo kod notara. Prenos plaćanja na vlasnika za kupovinu nepokretnosti tek nakon upisa prava svojine.

Fotografija Kate Holovacheva: Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni