0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Legalizujte u Crnoj Gori brzo i lako

Nabavite boravišnu dozvolu u Crnoj Gori uz ličnu pratnju GoMonte stručnjaka za migracije za vas i vaše najmilije. Do kraja 2022. važi promocija „Prilikom kupovine nekretnine, boravišna dozvola na poklon“. Prednosti kontaktiranja naših stručnjaka:

Brzo i efikasno

Dobijte boravišnu dozvolu za jedan od programa za samo 1 mesec

Besplatne konsultacije

Konsultujte GoMonte onlajn iz udobnosti svog doma

Najbolji menadžeri

U svakoj fazi programa prati vas specijalista.

Upoznajte se sa programima i troškovima u našoj kompaniji. Na cene usluga utiču: vaše državljanstvo, koja od dokumenata treba da pomognete preko naših advokata, računovođa i prevodilaca.

Programi za dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori:

1 Po osnovu zaposlenja

Pomažemo kod legalnog zapošljavanja u domaćim firmama, kao i oko prikupljanja svih dokumenata i prevoda / od 250 €

2 Na osnovu otvaranja preduzeća

Najlakši i najbrži način za dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, procedura registracije traje do 7 dana / od 350 €

3 Po osnovu kupovine nepokretnosti

Kupovinom nekretnine u Crnoj Gori, uz prikupljanje potrebnih dokumenata, dobijate boravišnu dozvolu za 30 dana / od 230 €

4 Na osnovu spajanja porodice 

Da li želite da preselite porodicu u Crnu Goru? Pomoći ćemo vam da brzo napravite paket dokumenata

za sve članove porodice / od 150 €

Dodatne vrste usluga:

Otvaranje bankovnog računa

Pomoć pri otvaranju bankovnih računa za pravna i fizička lica / od 300 €

2 Pravni prevod dokumenata

Pružanje pravnih prevoda dokumenata bilo koje složenosti: ugovora, sertifikata / od 20 €

3 Ugovor o zakupu

Pomoći ćemo vam da zvanično sastavite i overite ugovor o zakupu za boravišnu dozvolu ili preseljenje u Crnu Goru

4 Podrška kompanije

Kompanija pruža punu računovodstvenu i pravnu podršku za Vaše poslovanje u Crnoj Gori / od 50 € / mesečno

5 Pomoć u premeštaju preduzeća i zaposlenih

Ukoliko odlučite da premestite svoju kompaniju, GoMonte pruža sve vrste usluga: izbor pravne forme, otvaranje preduzeća i bankovnih računa, legalizacija zaposlenih, pronalaženje kancelarije ili drugog prostora, uključujući stambene nekretnine za iznajmljivanje zaposlenih / od 50 €

Više o selidbi možete pročitati u našem članku Preseljenje preduzeća i zaposlenih u Crnu Goru.

Popunite prijavu i odmah dobijte besplatne konsultacije o programu! Ili nas kontaktirajte Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680

 

Foto: Pikabai, Pekels

Sledeći članak Medicina u Crnoj Gori. Dostignuća i inovacije

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni