0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Preseljenje biznisa i zaposlenih u Crnu Goru

Crna Gora je jedna od najatraktivnijih zemalja za mala i srednja preduzeća u 2022. godini. Niske poreske stope na dobit od 9%, standardna stopa PDV-a od 19%, brzo otvaranje firme i dobijanje boravišne dozvole za zaposlene po osnovu rada.

Faze poslovnog preseljenja u Crnu Goru:

1 Izbor organizaciono-pravnog oblika preduzeća i njegova registracija;

2 Izbor kancelarijskog ili industrijskog prostora, zemljišta;

3 zaključivanje ugovora o kupovini ili zakupu objekta;

4 Legalizacija zaposlenih u kompaniji i članova njihovih porodica. Kao i izbor, iznajmljivanje stanova ili kuća za useljenje.

Agencija GoMonte će vam pomoći da premestite svoj posao i pratiće vas u svakoj fazi selidbe. Pružamo sve usluge poslovne imigracije za kompanije i njihove zaposlene:

‎Registracija preduzeća u Crnoj Gori

Odabir pravnog oblika poslovanja, upis u registar, savjetovanje o beneficijama i porezima u Crnoj Gori za mala i srednja preduzeća, transfer novca. Poslovni vodič o posebnostima poslovanja u Crnoj Gori.

‎Imigracione usluge

Dobijanje boravišne dozvole za zaposlene, prikupljanje potrebne dokumentacije, kao i njihovi prevodi i overe.

Usluge nekretnina

Pomoć pri izboru prostorija za kancelarije, industrijske ili magacinske prostorije, iznajmljivanje nekretnina za osoblje kompanije. Na našem sajtu ćete pronaći ponude komercijalnih i stambenih nekretnina u različitim gradovima.

GoMonte pruža dodatnu uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“ za one koji razmišljaju o poslovnoj imigraciji. Na sajtu je zgodno rezervisati prikazivanje objekta onlajn u pogodno vreme, kao i potpisati ugovor i izvršiti plaćanje na daljinu sa bilo kog mesta u svetu.

Pored toga, savetujemo IT kompanije po pitanju brzine interneta i izbora provajdera na različitim lokacijama u Crnoj Gori.

Bankarske usluge

Otvaranje bankovnih računa u bilo kojoj banci sa zaštitom bankarske tajne i bez automatske razmene poreskih informacija. Savetovanje o korporativnim bankarskim uslugama.

Pravne usluge

Pravna podrška u svakoj fazi preseljenja: registracija firme, dobijanje boravišne dozvole.

Sudski prevodi

Sudski prevodilac će izvršiti sve potrebne prevode dokumenata za legalizaciju preduzeća i zaposlenih.

Knjigovodstveni servis

Kompletna računovodstvena usluga i podrška. Otvaranje poreskog rezidentstva, vođenje računovodstvenih i poreskih evidencija u rokovima utvrđenim zakonom.

O ceni paketa dokumenata za otvaranje firme u Crnoj Gori možete saznati u našoj rubrici boravišna dozvola. Pogledajte informacije o najboljim mestima za preseljenje u članku Najbolji gradovi za preseljenje. Takođe proverite brzinu interneta, ping i rezultate propusnosti u vašoj zemlji na speedtest.net.

Možete saznati više na besplatnim konsultacijama sa našim stručnjacima tako što ćete ostaviti zahtev na veb stranici ili nas pozvati na bilo koji pogodan način Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680

 

Foto: Marc Mueller, Pixels

Sledeći članak Zašto kupovati imovinu u inostranstvu pre penzije

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni