0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Preseljenje biznisa i zaposlenih u Crnu Goru

Crna Gora je jedna od najatraktivnijih zemalja za mala i srednja preduzeća u 2022. godini. Niske poreske stope na dobit od 9%, standardna stopa PDV-a od 19%, brzo otvaranje firme i dobijanje boravišne dozvole za zaposlene po osnovu rada.

Faze poslovnog preseljenja u Crnu Goru:

1 Izbor organizaciono-pravnog oblika preduzeća i njegova registracija;

2 Izbor kancelarijskog ili industrijskog prostora, zemljišta;

3 zaključivanje ugovora o kupovini ili zakupu objekta;

4 Legalizacija zaposlenih u kompaniji i članova njihovih porodica. Kao i izbor, iznajmljivanje stanova ili kuća za useljenje.

Agencija GoMonte će vam pomoći da premestite svoj posao i pratiće vas u svakoj fazi selidbe. Pružamo sve usluge poslovne imigracije za kompanije i njihove zaposlene:

‎Registracija preduzeća u Crnoj Gori

Odabir pravnog oblika poslovanja, upis u registar, savjetovanje o beneficijama i porezima u Crnoj Gori za mala i srednja preduzeća, transfer novca. Poslovni vodič o posebnostima poslovanja u Crnoj Gori.

‎Imigracione usluge

Dobijanje boravišne dozvole za zaposlene, prikupljanje potrebne dokumentacije, kao i njihovi prevodi i overe.

Usluge nekretnina

Pomoć pri izboru prostorija za kancelarije, industrijske ili magacinske prostorije, iznajmljivanje nekretnina za osoblje kompanije. Na našem sajtu ćete pronaći ponude komercijalnih i stambenih nekretnina u različitim gradovima.

GoMonte pruža dodatnu uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“ za one koji razmišljaju o poslovnoj imigraciji. Na sajtu je zgodno rezervisati prikazivanje objekta onlajn u pogodno vreme, kao i potpisati ugovor i izvršiti plaćanje na daljinu sa bilo kog mesta u svetu.

Pored toga, savetujemo IT kompanije po pitanju brzine interneta i izbora provajdera na različitim lokacijama u Crnoj Gori.

Bankarske usluge

Otvaranje bankovnih računa u bilo kojoj banci sa zaštitom bankarske tajne i bez automatske razmene poreskih informacija. Savetovanje o korporativnim bankarskim uslugama.

Pravne usluge

Pravna podrška u svakoj fazi preseljenja: registracija firme, dobijanje boravišne dozvole.

Sudski prevodi

Sudski prevodilac će izvršiti sve potrebne prevode dokumenata za legalizaciju preduzeća i zaposlenih.

Knjigovodstveni servis

Kompletna računovodstvena usluga i podrška. Otvaranje poreskog rezidentstva, vođenje računovodstvenih i poreskih evidencija u rokovima utvrđenim zakonom.

O ceni paketa dokumenata za otvaranje firme u Crnoj Gori možete saznati u našoj rubrici boravišna dozvola. Pogledajte informacije o najboljim mestima za preseljenje u članku Najbolji gradovi za preseljenje. Takođe proverite brzinu interneta, ping i rezultate propusnosti u vašoj zemlji na speedtest.net.

Možete saznati više na besplatnim konsultacijama sa našim stručnjacima tako što ćete ostaviti zahtev na veb stranici ili nas pozvati na bilo koji pogodan način Viber/VhatsApp/Telegram +382 69 777 680

 

Foto: Marc Mueller, Pixels

Sledeći članak 4 koraka da kupite svoju nekretninu iz snova na mreži u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih i poslovnih nekretnina.

Naši stručnjaci će vam pomoći: prodati objekat u Crnoj Gori bez napuštanja kuće podnošenjem oglasa na našem sajtu, kupiti nekretninu u Crnoj Gori uz mogućnost sklapanja transakcije i plaćanja putem interneta.

GoMonte pruža i uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“, kratkoročno, godišnje ili za odmor. Dodatne usluge: pomoć pri dobijanju boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja za biznis i zaposlene, računovodstvena podrška.

Obezbeđujemo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo kod overe ugovora i provere zakonitosti ukoliko želite da kupite stan, stan, kuću, vilu, kancelariju ili zemljište.

Konsultacije naših stručnjaka su besplatne, samo postavite svoje pitanje u našem ćaskanju na sajtu.

Meni