0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kupite nekretninu u Crnoj Gori i dobijete boravišnu dozvolu na poklon

GoMonte ceni svoje kupce i uvek rado nudi ne samo povoljne uslove, već i poklone. Iskoristite našu specijalnu ponudu do kraja 2022. godine „Prilikom kupovine nekretnine, boravišna dozvola na poklon“.

Spisak dokumenata potrebnih za dobijanje boravišne dozvole pogledajte u odeljku Boravišna dozvola u Crnoj Gori. Dobijte još više pogodnosti kada kupujete nekretninu uz GoMonte:

- Mogućnost sprovođenja onlajn zaključivanja ugovora i plaćanja za kupovinu objekta;

- Različite opcije plaćanja: redovna transakcija preko banke ili u digitalnoj valuti Bitcoin/Bitcoin, USDT;

- Pomoć u isplativoj kupovini nekretnina za profit i upravljanje vašom imovinom od strane profesionalaca naše kompanije. Više o tome kako predati imovinu na upravljanje pročitajte na našoj veb stranici u odeljku Upravljanje imovinom.

- Podnošenje oglasa onlajn na našem sajtu gomonte.me za iznajmljivanje ili prodaju objekta.

 

Foto: Ksenia Koshina, Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni