0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kako kupiti nekretninu u Crnoj Gori za kriptovalutu

U GoMonte-u je moguća kupovina i prodaja nekretnina u Crnoj Gori u digitalnoj valuti Bitcoin (BTC ili bitkoin). Transakcija za kupovinu stambenog prostora za kriptovalutu je priznata kao legalna i sigurna je za obe strane, i za kupca i za prodavca. Iznos kriptovalute koji će biti prenet prodavcu određuje se samo u trenutku transakcije po trenutnom kursu i fiksira ga notar. Prodavac prima novac u trenutku prenosa vlasništva nad objektom na kupca.

Dostupne nekretnine možete pogledati u odeljku Bitcoin ili postaviti oglas za prodaju nekretnina za kriptovalute u odeljku Pošalji oglas

Prednost transakcije za kriptovalutu u Crnoj Gori nije samo zagarantovana povjerljivost, nema rizika od blokiranja transakcije i povećanja vremena transakcije. Ali i minimalni procenat provizije u poređenju sa transferima novca preko banke, velika brzina transakcije.

Možete platiti bilo koji procenat vrednosti izabrane imovine, stana, kuće, vile ili zemljišta u kriptovaluti ili kupiti po punoj ceni.

Dobijte besplatne konsultacije i razgovarajte o opcijama za kupovinu nekretnina za kriptovalute u Crnoj Gori na bilo koji pogodan način: ostavite zahtev ili pozovite nas +382 69 777 680.

Fotografija Karoline Grabovske: Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni