0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kako kupiti nekretninu u Crnoj Gori za kriptovalutu

Svet finansija se brzo razvija, a kriptovalute kao što je bitkoin postaju sve popularnije. Kupovina nekretnina u inostranstvu bitkoinom je novi trend koji otvara nove mogućnosti za investitore. U ovom članku ćemo pogledati neke od glavnih prednosti kupovine nekretnina sa Bitcoin-om

 

Kupovina stranih nekretnina Bitcoin-om

Bitcoin (BTC), takođe poznat kao bitkoin, je decentralizovana kriptovaluta vezana za američki dolar. Bitcoin je atraktivna opcija za one koji razmišljaju o kupovini imovine u inostranstvu. Korišćenje BTC-a prilikom kupovine nekretnina u Crnoj Gori ima niz prednosti:

 • Jeftine i brze transakcije: Bitcoin transakcije su obično jeftinije i brže od tradicionalnih bankovnih transfera.
 • Bezbednost: Koristi kriptografiju da obezbedi sigurnost transakcija i zaštitu od falsifikovanja.
 • Poverljivost: Transakcije su anonimne osim ako se ne koristi KIC/AML.

 

Kako kupiti stan u inostranstvu sa kriptovalutom. 4 koraka:

 • Uporedite cene: Proučite ponude različitih prodavaca nekretnina i programera.
 • Proverite dokumente: Uverite se da prodavac ima sva potrebna vlasnička dokumenta.
 • Obratite pažnju na recenzije: Pročitajte recenzije o kompaniji koja prodaje.
 • Konsultujte advokata: Uverite se da je transakcija izvršena u skladu sa zakonima zemlje.

Međutim, važno je zapamtiti da se zakonodavstvo u ovoj oblasti stalno razvija, tako da bi trebalo da se upoznate sa najnovijim informacijama pre kupovine.

 

Gde je najbolje kupiti nekretninu pomoću kriptovaluta?

Mnoge kompanije za nekretnine i programeri u Crnoj Gori i drugim zemljama već nude usluge kupovine nekretnina za kriptovalute. Crna Gora je zemlja sa bogatim izborom nekretnina za svačiji ukus i budžet. Od luksuznih apartmana na obali do udobnih koliba u planinama, svako će ovde pronaći svoje savršeno mesto.

Popularni regioni:

 • Budva: Najpoznatije odmaralište sa razvijenom infrastrukturom, ali i sa višim cenama.
 • Kotor: Živopisni lučki grad sa bogatom istorijom i pristupačnijim cenama.
 • Bar: Miran grad sa peščanim plažama i niskim cenama nekretnina.
 • Herceg Novi: Grad jedinstvene arhitekture i pogleda na Bokokotorski zaliv.
 • Ulcinj: Najjužniji grad Crne Gore sa suptropskom klimom i jeftinim parcelama.

Pogledajte katalog nekretnina na našem sajtu: gomonte.me

 

Kako platiti

U našoj agenciji za nekretnine GoMonte-u je moguća kupovina i prodaja nekretnina u Crnoj Gori u digitalnoj valuti Bitcoin (BTC ili bitkoin). Transakcija za kupovinu stambenog prostora za kriptovalutu je priznata kao legalna i sigurna je za obe strane, i za kupca i za prodavca. Iznos kriptovalute koji će biti prenet prodavcu određuje se samo u trenutku transakcije po trenutnom kursu i fiksira ga notar. Prodavac prima novac u trenutku prenosa vlasništva nad objektom na kupca.

Dostupne nekretnine možete pogledati u odeljku Bitcoin ili postaviti oglas za prodaju nekretnina za kriptovalute u odeljku Pošalji oglas

Prednost transakcije za kriptovalutu u Crnoj Gori nije samo zagarantovana povjerljivost, nema rizika od blokiranja transakcije i povećanja vremena transakcije. Ali i minimalni procenat provizije u poređenju sa transferima novca preko banke, velika brzina transakcije.

Možete platiti bilo koji procenat vrednosti izabrane imovine, stana, kuće, vile ili zemljišta u kriptovaluti ili kupiti po punoj ceni.

Dobijte besplatne konsultacije i razgovarajte o opcijama za kupovinu nekretnina za kriptovalute u Crnoj Gori na bilo koji pogodan način: ostavite zahtev ili pozovite nas +382 69 777 680.

Fotografija Karoline Grabovske: Pekels

Sledeći članak Jeftine nekretnine u inostranstvu. Gde kupiti i kako obezbediti transakciju

Prodaja nekretnina u Crnoj Gori

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte je asistent pri kupoprodaji stambenih i poslovnih nekretnina na Jadranu. Kod nas možete kupiti nekretninu u Crnoj Gori bez provizije ili dobiti boravišnu dozvolu na osnovu posedovanja nekretnine ili otvaranja biznisa, na našem sajtu ćete naći i jeftine nekretnine.

Naši stručnjaci će vam pomoći da kupite nekretninu u Budvi ili drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more ili udoban studio u oblasti sa razvijenom infrastrukturom. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber/VatsAap/Telegram. 

Sajt nekretnina u Crnoj Gori gomonte.me svakodnevno ažurira svoju bazu ponuda ponudama. 

Na našoj veb stranici:

 • Izdavanje nekretnina u Crnoj Gori. Kratkoročni, dugoročni (godišnji) ili za odmor. Na našem sajtu, dugoročni najam u Budvi, kao i drugim primorskim gradovima. 
 • Prodaja luksuznih nekretnina u Crnoj Gori.
 • Veliki izbor kuća, vila, parcela.
 • Prodaja nameštenih garsonjera po pristupačnim cenama useljive.
 • Poslovni prostori za kancelarije i proizvodnju.

Naše ostale usluge: 

 • Otvaranje biznisa u Crnoj Gori, preseljenje preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška. 
 • Overeno zaključivanje ugovora.
 • Pomoć u dobijanju boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori.
 • Kupovina nekretnina na mreži, uključujući bilo koju valutu: rublje, grivna, kriptovalute (USDT, Bitcoin).

Imigracija u stranu zemlju je složen i nervozan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Pomoći ćemo vam da odaberete opštinu, grad, reći ćemo vam o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori. Prilikom kupovine nekretnine u Crnoj Gori potrebno je uzeti u obzir ne samo cijenu nekretnine, već i njen potencijal za iznajmljivanje i mogućnost ostvarivanja dodatnog prihoda. Naši stručnjaci će vam pomoći da izaberete najperspektivnije objekte za ulaganje. 

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Na našem blogu pročitajte kako stranac može dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori 2024. godine i izabrati grad u koji će se preseliti.  

Meni