0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kako kupiti nekretninu u Crnoj Gori za kriptovalutu

U GoMonte-u je moguća kupovina i prodaja nekretnina u Crnoj Gori u digitalnoj valuti Bitcoin (BTC ili bitkoin). Transakcija za kupovinu stambenog prostora za kriptovalutu je priznata kao legalna i sigurna je za obe strane, i za kupca i za prodavca. Iznos kriptovalute koji će biti prenet prodavcu određuje se samo u trenutku transakcije po trenutnom kursu i fiksira ga notar. Prodavac prima novac u trenutku prenosa vlasništva nad objektom na kupca.

Dostupne nekretnine možete pogledati u odeljku Bitcoin ili postaviti oglas za prodaju nekretnina za kriptovalute u odeljku Pošalji oglas

Prednost transakcije za kriptovalutu u Crnoj Gori nije samo zagarantovana povjerljivost, nema rizika od blokiranja transakcije i povećanja vremena transakcije. Ali i minimalni procenat provizije u poređenju sa transferima novca preko banke, velika brzina transakcije.

Možete platiti bilo koji procenat vrednosti izabrane imovine, stana, kuće, vile ili zemljišta u kriptovaluti ili kupiti po punoj ceni.

Dobijte besplatne konsultacije i razgovarajte o opcijama za kupovinu nekretnina za kriptovalute u Crnoj Gori na bilo koji pogodan način: ostavite zahtev ili pozovite nas +382 69 777 680.

Fotografija Karoline Grabovske: Pekels

Sledeći članak Bezbrižan život na obali Jadranskog mora

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih i poslovnih nekretnina.

Naši stručnjaci će vam pomoći: prodati objekat u Crnoj Gori bez napuštanja kuće podnošenjem oglasa na našem sajtu, kupiti nekretninu u Crnoj Gori uz mogućnost sklapanja transakcije i plaćanja putem interneta.

GoMonte pruža i uslugu „Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori onlajn“, kratkoročno, godišnje ili za odmor. Dodatne usluge: pomoć pri dobijanju boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja za biznis i zaposlene, računovodstvena podrška.

Obezbeđujemo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo kod overe ugovora i provere zakonitosti ukoliko želite da kupite stan, stan, kuću, vilu, kancelariju ili zemljište.

Konsultacije naših stručnjaka su besplatne, samo postavite svoje pitanje u našem ćaskanju na sajtu.

Meni