0 Postavite oglas
+382 69 777 680

Kako predati nekretninu u Crnoj Gori na povereničko upravljanje

Upravljanje poverenjem je prenos vlasništva nad nekretninama na upravljanje naše GoMonte kompanije radi profita.

Poverite upravljanje GoMonte profesionalcima i dobićete sledeće pogodnosti:

- Štedeti vreme. Više nećete morati da tražite stanare, naplaćujete kiriju, pratite i blagovremeno plaćate račune za komunalije, pokazujete stan, zaključujete ugovor, overavate kod notara.

- Sve nastale probleme sa fizičkim habanjem, ili situacijama više sile rešavaju i zaposleni u našoj kompaniji. Takođe pronalazimo firmu za čišćenje i preuzimamo obavezu da očistimo nekretninu nakon i pre izdavanja.

Svrha pružanja ovih usluga GoMonte-u je sticanje profita za vlasnika.

Dobijte besplatne konsultacije za zaključivanje ugovora o listi usluga, uslovima njihovog pružanja i naknadi menadžera za pružanje usluga. Kontaktirajte nas.

Fotografija od faukels: Pekels

Sledeći članak Intervju. Kako se preseliti u Crnu Goru, pronaći pristupačan stan i dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori

GoMonte Agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine u Budvi GoMonte - asistent pri kupoprodaji stambenih, poslovnih nekretnina u Crnoj Gori.

Naši stručnjaci će vam pomoći: kupiti nekretninu u Crnoj Gori od vlasnika bez provizije, dobiti boravišnu dozvolu, mi ćemo vam uvek reći koji objekti se mogu jeftino kupiti od investitora.

Takođe u našoj agenciji možete kupiti nekretninu u Budvi ili nekom drugom gradu na obali sa panoramskim pogledom na more. Različiti načini plaćanja: rublje, USDT, Bitcoin. Ako vas zanima kako kupiti stan za rublje u Crnoj Gori, pišite nam za konsultacije: +382 69 777 680 Viber / VatsAap / Telegram.

Pružamo uslugu "Iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori online", kratkoročno, dugoročno (godišnje) ili za odmor. Dodatne usluge: dobijanje boravišne dozvole u ​​Crnoj Gori, otvaranje biznisa ili usluge preseljenja preduzeća i zaposlenih, računovodstvena podrška, kupovina nekretnina putem interneta.

Imigracija u stranu državu je složen i naporan proces, u kome je bolje da se oslonite na one koji će vam reći pravne aspekte strane zemlje kako ne biste pogrešili. Stručnjaci naše agencije pomoći će vam da odaberete opštinu, grad, razgovaraju o prednostima i nedostacima stambenih naselja i šta da tražite ako želite jeftino da kupite nekretninu u Crnoj Gori.

Sajt nekretnina na gomonte.me je veliki izbor stanova u novogradnji, kućama, parcelama, vilama, luksuznim stanovima u rezidencijama, useljivim nameštenim garsonjerama, komercijalnim nekretninama za kancelarije i proizvodnju.

Osiguravamo pouzdanost i sigurnost transakcija, pomažemo u ovjeravanju ugovora i provjeri pravne čistoće. Čitajte na našem sajtu u člancima o tome kako dobiti boravišnu dozvolu za stranca i izabrati grad za preseljenje.

Meni